Why can't I login to the Boost Business App?

Follow

Comments

6 comments

  • DARL by eLwajah

    internet ada tapi dah masukan email dan pasword die tulis invalid...kat sini boleh pulak sign in,kat aps xboleh

  • babynora

    sama la i pon ta boleh .. i smpai create new email then still tak boleh sbb invalid .. bukan problem pasword tapi sbb mmg dia invalid .. dkat sni boleh pula .. 😔

  • Reonel

    Tu laa sa punyaa pn bgitu bkn masalah internet tapi app ne masalah..penipu punya app..bab_

  • DARL by eLwajah

    kan,xthu la masalah ape...dah siap update then try download pkai ios dan android pun xbole

  • Chee kwee lin

    Registered ad...unable log in in boost business app

     

  • Beonard Jack Dahun

    Sa pun begitu... Invalid merchant category

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk