Why can't I login to the Boost Business app?

Follow

Comments

4 comments

  • Avatar
    DARL by eLwajah

    internet ada tapi dah masukan email dan pasword die tulis invalid...kat sini boleh pulak sign in,kat aps xboleh

  • Avatar
    babynora

    sama la i pon ta boleh .. i smpai create new email then still tak boleh sbb invalid .. bukan problem pasword tapi sbb mmg dia invalid .. dkat sni boleh pula .. 😔

  • Avatar
    Reonel

    Tu laa sa punyaa pn bgitu bkn masalah internet tapi app ne masalah..penipu punya app..bab_

  • Avatar
    DARL by eLwajah

    kan,xthu la masalah ape...dah siap update then try download pkai ios dan android pun xbole

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk